arkitektkopia-loggo-v2

Veidekke tar sig an Nöten åt Fabege!

Fabege AB har upphandlat Veidekke Entreprenad i en samverkansentreprenad på ca 500 miljoner för att genomföra renovering och modernisering av kvarteret Nöten i Solna.

Hela kvarteret Nöten, Solna Centrum, genomgår just nu en omfattande renovering och modernisering. En viktig hyresgäst är Skatteverket som valt att hyra 29 000 kvm. Vid ombyggnaden utgår Fabege och Veidekke från Skatteverkets högt ställda krav på miljö, energi, teknik och flexibilitet.

- Fabege är Stockholms ledande fastighetsbolag, våra kunder och våra lägen är centrala i allt vi gör. Därför är det också viktigt att de leverantörer som vi använder oss av kan leva upp till våra högt ställda krav på kvalitet, kostnadseffektivitet och professionalism. Att Veidekke Entreprenad får ett utökat förtroende är ett resultat av att de lever upp till våra förväntningar, säger Klas Holmgren Projekt- och Förädlingschef på Fabege.

Fabege väljer Byggnet Access för att organisera projektets dokumentation. Byggnet Access är byggbranschens naturliga val av projektpool nu med över 50 000 st deltagare.